Izvor: Danas, 13.Okt.2023, 17:33

Početak grejne sezone u Zaječaru od ponedeljka 16. oktobra: Direktor JKSP “Zaječar” o grejanju govori za Danas

Direktor Javno komunalno stambenog preduzeća “Zaječar”, Nebojša Božinović, za Danas kaže, da odlukom o uslovima i načinom snabdevanja toplotnom energijom grada Zaječara, početak grejne sezone je 15. oktobar, ali pošto se očekuju tada visoke temperature, oni će sa toplotnim probama i praktično grejanjem, krenuti od ponedeljka 16. oktobra.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

PANČEVO: Sve spremno za grejnu sezonu koja počinje u ponedeljak, 16. oktobra

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Okt.2023

Tople probe predhode početku grejne sezone. Ove godine, pet dana pred start sezone, JKP Grejanje počelo je sa toplim probama kako bi se proverio sistem, kaže Predrag Živković, direktor JKP Grejanje. „Ove godine odlučili smo se da krenemo ranije, one će trajati i tokom vikenda, jer nas od sledeće...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.