Izvor: Pančevac-online.com, 18.Nov.2023, 17:43

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA U ZAJEČARU: Vučić obilazi novoizgrađeni stadion „Kraljevica“

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra novoizgrađeni stadion „Kraljevica“ u Zaječaru. Obilazak stadiona predviđen za 11 sati, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika republike. Stadion se nalazi u okviru Sportsko-rekreativnog kompleksa i jedan je od tri, uz Leskovac i Loznicu, koji su izgrađeni u skladu sa najvišim UEFA standardima. Kapacitet stadiona […] The post PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA U ZAJEČARU: Vučić obilazi novoizgrađeni stadion „Kraljevica“ appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Leskovac

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Vučić sutra u Zaječaru: Obići će novoizgrađeni stadion "Kraljevica"

Izvor: 24sedam.rs, 18.Nov.2023

Stadion se nalazi u okviru Sportsko-rekreativnog kompleksa i jedan je od tri, uz Leskovac i Loznicu, koji su izgrađeni u skladu sa najvišim UEFA standardima

Nastavak na 24sedam.rs...

Grafiti, asfaltiranje, bušenje, neispunjena obećanja i kriva bandera: Šta će predsednika Vučića dočekati u Zaječaru prilikom otvaranja novog stadiona (FOTO)

Izvor: Danas, 18.Nov.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazi u Zaječar u nedelju i tom prilikom obići će novoizgrađeni stadion “Kraljevica”.

Nastavak na Danas...

UŽIVO, PREDSEDNIK VUČIĆ U ZAJEČARU: Obilazak novoizgrađenog stadiona "Kraljevica"

Izvor: Kurir, 19.Nov.2023, 12:08

* Kapacitet stadiona 8.168 mesta * Ceo projekat koštao 3,3 milijardi dinara * Jedan je od tri, uz Leskovac i Loznicu, koji su izgrađeni u skladu sa najvišim UEFA standardima

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.