POLICIJA UHAPSILA DEČAKA (15) IZ KNJAŽEVCA: Drugarici iz odeljenja slao preteće poruke

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 00:22

POLICIJA UHAPSILA DEČAKA (15) IZ KNJAŽEVCA: Drugarici iz odeljenja slao preteće poruke

On je priveden sudiji za maloletnike

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu uhapsili su petnaestogodišnjaka koji je svojoj školskoj drugarici slao preteće poruke.

Petnaestogodišnji dečak iz Knjaževca uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On je, kako navode u Policijskoj upravi u Zaječaru, 3. maja, poslao preteću poruku petnaestogodišnjoj drugarici iz odeljenja, što je ona danas prijavila.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Zaječaru.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIZ INCIDENATA SE NASTAVLJA: Uhapšen dečak (15) u Knjaževcu zbog preteće poruke koju je poslao drugarici iz odeljenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023

Niz nasilja širom Srbije se nastavlja...U Knjaževcu je policija u petak uhapsila petnaestogodišnjeg dečaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, javlja portal Zaječar online...Sumnja se, kako pišu, da je on 3. maja poslao preteću poruku petnaestogodišnjoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.