POGINUO DRVOSEČA U OKOLINI KNJAŽEVCA

Izvor: Kurir, 31.Okt.2011, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO DRVOSEČA U OKOLINI KNJAŽEVCA

KNJAŽEVAC - Drvoseča Đ. T. (73) iz sela Balta Berilovac kod Knaževca, poginuo je prilikom seče stabla.

KNJAŽEVAC - Drvoseča Đ. T. (73) iz sela Balta Berilovac kod Knjaževca poginuo je prilikom seče stabla.

Nesreća se dogodila u nedelju posle podne, a Đ.T. je povređen pošto su ga udarile grane stabla koje je isekao, od čega je pao i udario glavom u obsečeno drvo koje je bilo na zemlji.

On je preminuo tokom pregleda u Zdravstvenom centru u Knjaževcu. Viši javni tužilac iz Zaječara naložio je obdukciju tela, a od policijske službe uviđaj.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo drvoseča kod Knjaževca

Izvor: S media, 31.Okt.2011

Poginuo drvoseča u selu Balta Berilovac kod Knjaževca. ..Drvoseča Dj.T. (73) iz sela Balta Berilovac kod Knjaževca, poginuo je prilikom seče stabla, saopštila je danas Policijska uprava u Zaječaru...Nesreća se dogodila juče poslepodne, a Dj.T. je povredjen pošto su ga udarile grane stabla...

Nastavak na S media...

Drvoseča poginuo sekući stablo

Izvor: Blic, 31.Okt.2011

Drvoseča Đ.T. (73) iz sela Balta Berilovac kod Knjaževca, poginuo je prilikom seče stabla, saopštila je danas Policijska uprava u Zaječaru...Nesreća se dogodila juče popodne, a Đ. T. je povređen pošto su ga udarile grane stabla koje je isekao, zbog čega je pao i udario glavom u odsečeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.