OTKRIVEN MOTIV SAMOUBISTVA U ZAJEČARU: Otac šestoro dece se obesio zbog NEMAŠTINE - porodica UTUČENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVEN MOTIV SAMOUBISTVA U ZAJEČARU: Otac šestoro dece se obesio zbog NEMAŠTINE - porodica UTUČENA

Ništa nije slutilo da će dići ruku na sebe.

Muškarac Z. S. (37), iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, rano jutros izvršio je samoubistvo vešanjem, kako se sumnja, iz nemaštine. Iza sebe ostavio je šestoro dece i suprugu.

Kako prenose mediji, ništa nije slutilo da će Z. S. dići ruku na sebe. Nedelju veće sedeo je sa porodicom u kući, a kako kažu, samo je u jednom trenutku ustao i otišao bez reči.

Kako se cele noći nije vratio supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je krenula u potragu za njim i pronašla ga u bašti, u kojoj je često provodio vreme, obešenog o drvo...

Njegov najastariji sin, Nenad S. (19) rekao je da je Z. S. radio brojne poslove i da ne može da veruje da se ubio zbog nemaštine.

- Otac je znao svašta da radi, moleraj, nadničio je, sve je radio kako bi mogao da izdržava porodicu. Ne mogu da verujem da mi se otac ubio zbog nemaštine. Imali smo dug za struju, ali mnogi žive bez struje, pa šta? - rekao je nesrećni mladić koji živi i radi u Zaječaru.

Prema nepotvrđenim informacijama ni Z. S., ni njegova supruga nisu bili zaposleni, a struja im je bila isključena jer godinu dana nisu plaćali račune.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.