Njuz podkast večeras pred publikom u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2023, 10:57

Njuz podkast večeras pred publikom u Nišu

Ekipa Njuz neta večeras od 18 sati u Nišu snima podkast pred publikom u klubu Carpe Diem. Publika će moži uživo da upozna Njuzovce, vidi kako nastaje njihov podkast i sluša o najnovijim aktuelnostima.

Nakon gostovanja u Zaječaru, Kragujevcu i Novom Sadu, ekipa Njuz.neta snima podkast i u Nišu. Kako kažu, publika će moći da prisustvuje magiji nastanjanja njihovog podkasta.

Dobro, realno nije neka magija, samo oprema i četvoro ljudi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sede i tu nešto pričaju, da sluša o najnovijim aktuelnostima, ali i da upozna članove Njuz.net tima i eventualno im baci pet - najavljuju.

Snimanje podkasta je u klubu Carpe Diem od 18 sati, a sve informacije o rezervacijama i ulazu publika može dobiti od kluba.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.