Nastava se u celoj zemlji odvija nesmetano

Izvor: Vostok.rs, 19.Jan.2021, 10:29

Nastava se u celoj zemlji odvija nesmetano

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije saopštilo je da se nastava prvog radnog dana u drugom polugodištu školske 2020/2021. godine odvija nesmetano i uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera.
U svim osnovnim i srednjim školama obrazovno-vaspitni rad se ostvaruje po odgovarajućim modelima. Zbog vremenskih neprilika i neprohodnih puteva u pojedinim izdvojenim odeljenjima škola u ruralnim sredinama u oblasti Sjenice i Novog Pazara, kao i okolini Zaječara i Leskovca nastava se održava na daljinu. Takođe, u okviru planiranih projekata, u tri škole učenici privremeno pohađaju nastavu na daljinu zbog adaptacije i sanacije školskih objekata. Navedene ustanove dobile su saglasnost na izmene operativnog plana obrazovno-vaspitnog rada. Zahvaljujući brzom reagovanju nadležnih školskih uprava, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i dežurnih servisnih ekipa, svi kvarovi na elektro i grejnim instalacijama biće otklonjeni u najkraćem roku, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.