Naisa rutinski slavila u Vrbasu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2020, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa rutinski slavila u Vrbasu

Osim uvodnih minuta, kada je bilo izjednačeno, Naisa je dominirala u meču i bez problema savladala ekipu Vrbasa rezultatom 32:22 (17:11) u 13. kolu Superlige. Nišlijke su ostvarile 11. pobedu u sezoni, a priliku za novi trijumf imaju već u četvrtak, 27. februara kada dočekuje Zaječar.

U 17. minutu bilo je izjednačeno (6:6), a onda je golovima Radovićeve i Milojevićeve Naisa preuzela vođstvo (8:6) i nije ga ispustila do kraja meča. U >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 23. minutu niška ekipa je vodila sa 14:8, a istu razliku sačuvala je do odlaska na odmor (17:11).

Serijom 6:0 na početku drugog poluvremena Naisa je povela sa 23:11, ali je uzvratio domaćin serijom 4:0 (23:15). Do kraja utakmice Nišlijke su polako uvećavale prednost i na kraju slavile sa 32:22. Igrom i rezultatom bio je zadovoljan i trener Svetislav Jovanović.

Znalo se da smo kvalitetniji rival. Uspeli smo da nametnemo svoj ritam igre i da stignemo do pobede. Šansu sam ukazao svim igračicama, kako bi rasteretili nosioce igre. Naredni meč protiv ekipe Zaječara je već u četvrtak - kaže Jovanović.

Naredno kolo Naisa igra već u četvrtak, 27. februara kada od 18:30 u hali "Čair" dočekuje Zaječar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.