Naisa pred praznike gostuje u Zaječaru

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa pred praznike gostuje u Zaječaru

Pred pauzu zbog uskršnjih praznika rukometašice niške Naise igraće u sredu, 24. aprila u Zaječaru protiv istoimene ekipe meč 6. kola plej-ofa. Niška ekipa je na sigurnom trećem mestu, a ove sezone je već tri puta slavila nad četvrtoplasiranim Zaječarom.

Nakon pobede nad šabačkim Medicinarom ekipa Naise ima nov zadatak, na papiru ne tako težak jer igra protiv ekipe koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << savladala tri puta u ovoj sezoni.

Nišlijke su dva puta slavile u osnovnom delu Superlige i jednom u prvom delu plej-ofa (36:24). Ovaj skor i bolja pozicija na tabeli sigurno daju Naisi ulogu favorita u nastupajućem meču.

Ekipa Svetislava Jovanovića je u doigravnju ostavarila tri pobede i bila poražena od ekipa bolje rangiranih od nje - Jagodine i Bekamenta.

Zaječar za Naisom zaostaje 8 bodova, pa su Nišlijke sigurne na trećoj poziciji.

Utakmica u Zaječaru počinje u 19 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.