Naisa: U Zaječar po bodove

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa: U Zaječar po bodove

Posle lake i ubedljive pobede nad poslednjeplasiranim Vrbasom, rukometašice niške Naise igraju u subotu, 19. oktobra u Zaječaru protiv istoimene ekipe koja drži pretposlednje mesto na tabeli. Biće to još jedna prilika za bodove u Superligi, veruju u niškom timu.

Nakon dva startna trijumfa, usledio je minimalni poraz od šampiona Jagodine, ali se u prošlom kolu Naisa vratila na pobednički kolosek. Da tu ostane ima priliku u Zaječaru gde igra >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << protiv ekipe sa samo jednom pobedom i to nad poslednjim Vrbasom.

Trener Nišlijki Svetislav Jovanović kaže da njegova ekipa diže formu iz utakmice u utakmicu, a do izražaja dolazi kvalitetan rad u pripremnom periodu.

Nikoga se ne plašimo i u Zaječar idemo po nove bodove. Respektujemo ekipu Zaječara jer je pokazala da može da se nosi i sa najjačim ekipama. Ipak, nema nepoznanica. Znamo da nam najveća opasnost prati od Terzićeve i Šaronjićeve i postavka igre će i biti takva da najpre njih neutrališemo. Akcenat zapravo stavljamo na svoju igru i ako odigramo maksimalno ozbiljno-neće biti problema - kaže Jovanović.

Meč u Zaječaru počinje u subotu, 19. oktobra u 19 sati u hali "Timok".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Niša igraju protiv šampiona u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2019

Trenutni lider Superlige OK Niš u subotu, 19. oktobra u Novom Sadu igra protiv aktuelnog šampiona i najtrofejnijeg sprskog odbojkaškog tima Vojvodine. U niškom timu ne prete, ali kažu da ne idu sa belom zastavom.

Nastavak na JužneVesti.com...

“Poljud” napunio samopouzdanjem vaterpoliste Naisa pred Galeb

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2019

Poslednji u nizu mečeva protiv hrvatskih timova Nais će odigrati na svom “Čairu” u subotu, 19. oktobra, kada dočekuje Galeb iz Makarske. Dve ekipe imaju isti učinak u Regionalnoj A2 ligi, ali niški vaterpolisti “pucaju” od samopouzdanja nakon trijumfa na splitskom bazenu “Poljud” u...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.