Nagrada publike predstavi “Damojed” na festivalu u Zaječaru

Izvor: JUGpress.com, 16.Maj.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada publike predstavi “Damojed” na festivalu u Zaječaru

NIŠ

Žiri Devetog međunarodnog pozorišnog festivala za decu “ZajeČAR”, u sastavu Žoro Ivanov, Nataša Petrović i Miloš Đurićić doneo je odluku kojom se predstavi “Damojed” rediteljke Biljane Radenković dodeljuje nagrada publike – za najglasniji aplauz.

U pet festivalskih dana, od 11. do 16. maja, najmlađa publika je videla predstave profesionalnih pozorišta iz Kruševca, Državnog Kuklen teatra iz Vidina (Bugarska),Virovitice i Zadra (Hrvatska), >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Zaječara i Niša.

Organizator festivala bilo je Pozorište Timočke Krajine “Zoran Radmilović”.

Predstavu “Damojed”, režirala je Biljana Radenković. Uloge u ovoj predstavi tumače Toma Bibić, Aleksandra Pavlović, Mirjana Đorđević, Dejan Gocić, Srđan Miljković, Mladen Milojković i Stefan Mladenović.

Predstava “Damojed” je pre ovog učestvovala na Trinaestom dečijem pozorišnom festivalu “Pozorište Zvezdarište” u Beogradu I osvojila treću nagradu dečjeg žirija.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Predstava “Damojed” nagrađena na festivalu u Zaječaru

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2018, 13:44

Nagrada publike “Najglasniji aplauz” na Međunarodnom pozorišnom festivalu za decu u Zaječaru pripala je niškom Pozorištu lutaka za predstavu Damojed...Na festivalu “ZajeČAR” u Pozorištu “Zoran Radmilović”, kako navode u Pozorištu lutaka, najmlađa publika videla je predstave profesionalnih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.