Na Kusjaku ovog vikenda manifestacija “Dunavski splav”

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Jun.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kusjaku ovog vikenda manifestacija “Dunavski splav”

Centar za tehnologiju iz Sofije u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Negotin organizovaće od 19. do 21.juna na Kusjaku manifestaciju “Dunavski splav”.
Program zvanično počinje u petak, 20.juna nastupom di-džejeva Electric Caffe by Selle Discodasa & Alex Ivanji sa specijalnim gostom Braca - Cobra Sax iz Zaječara.
Dan ranije na Kusjak stiže iz Bugarske “Dunavski splav” koji će tih dana biti stacioniran na tom delu obale i koji će u petak i subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << saobraćati u tom delu Dunava, a u nedelju kreće ka Bugarskoj. Cena karte za jednočasovnu vožnju Dunavom iznosi 350 dinara za odrasle i 150 dinara za decu.
Za subotu, 21.jun u 16 časova najavljena je Dunavska žurka u okviru koje će nastupiti negotinske grupe Lead cover band i Spins, kao i gosti iz Loma u Bugarskoj, rok grupe Efekt i Folk tiket, plesne grupe Severnjače, Radost i Lomski ritmi, kao i mažoretkinje.
Izvor: Best

Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.