Na Horgošu teretna vozila čekaju 6 sati da izađu iz zemlje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2022, 07:49

Na Horgošu teretna vozila čekaju 6 sati da izađu iz zemlje

Na autoputu E-75, u delu između petlje Vodanj i petlje Kolari do 1. marta odvijaće se radovi na rekonstrukciji natputnjaka, zbog čega su za saobraćaj zatvorene preticajna i vozna traka u oba smera, a saobraćaj se odvija zaustavnim trakama.

Petlja Kolari u smeru Kolari-Beograd ostaje zatvorena za saobraćaj.

Između petlje Pojate i petlje Ražanj 17. januara traju radovi na sanaciji cevastih propusta uz zatvaranje zaustavne saobraćajne trake.

Na deonici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mijoska - granični prelaz Gostun do 31. januara odvijaju se radovi na sanaciji klizišta Gračanica, uz naizmenično propuštanje vozila, a alternativni putni pravac je deonica Kolovrat - Jabuka.

Na deonici Kokin Brod - Pribojska Banja do 1. aprila od 7 do 16 časova odvijaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na Horgošu teretna vozila čekaju 360 minuta, na Kelebiji i Šidu 120 minuta, a na prelazu Sremska Rača 60 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju da postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na mostovima. Vozačima se savetuje da voze pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put.

Izmena na prelazu Kelebija-petlja Subotica jug 15. januara

Na graničnom prelazu Kelebija - petlja Subotica Jug 15. januara, od 7 do 14 sati, biće obustavljen saobraćaj, zbog radova na izgradnji natputnjaka na Pačirskom putu, od kružne raskrsnice Subotica na Somborskom putu do kružne raskrsnice Subotica na Bačkotopolskom putu.

Saobraćaj će se odvijati obilaznim putem kroz grad Suboticu i to: kružna raskrsnica Subotica (Sombor) - Somborski put-Zagrebačka ulica - Beogradski put - državni put II A reda broj 100 (prema Bačkoj Topoli) - Kružna raskrsnica Subotica (Bačka Topola), saopštili su Putevi Srbije.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Putevi Srbije navode da će na deonici Resnik-Beli Potok i na Avalskom putu, od 16. januara, biti izmenjen režim saobraćaja zbog radova na tunelu "Beli Potok".

Avalski put je zatvoren i preusmeren na novoformiranu kružnu raskrsnicu, kod hotela "1000 Ruža".

Takođe, na deonici Pakovraće (Markovica) - Kratovska stena, do 17. januara produžena je izmene režima saobraćaja zbog izgradnje petlje "Pakovraće".

Saobraćaj će sa državnog puta I B reda broj 23 biti preusmeren na privremenu devijaciju i kružnu raskrsnicu.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova: na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta. Na Kelebiji, na izlazu, 180 minuta, a na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osvanulo je najhladnije jutro

Izvor: B92, 13.Jan.2022

Beograd -- U Srbiji je osvanulo najhladnije jutro od početka zime. U šest sati temperature su se, prema RHMZ, kretale od -12 do -3...Zimski uslovi vožnje očekuju vozače u svim krajevima, a posebno na putevima u područjima gde je predhodnih dana bilo najviše snežnih padavina, jer sad hladan vazduh...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.