“NIJE DOVODIO DEVOJKE KUĆI, MISLIO SAM DA JE STIDLJIV!”: Monstrumov otac se sprema da poseti sina i evo šta će ga pitati!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jul.2016, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“NIJE DOVODIO DEVOJKE KUĆI, MISLIO SAM DA JE STIDLJIV!”: Monstrumov otac se sprema da poseti sina i evo šta će ga pitati!

Otac monstruma Vladice Rajkovića, koji je počinio dva strašna zločina u Zaječaru kada je zadavio i Draganu Stanković i njeno telo bacio u Timok, a potom silovao i krvnički ubio Anđelinu Stefanović (3), rekao je da planira da poseti sina u zatvoru i da ga pita zašto je počinio surova ubistva.

- Ići ću da ga vidim za neki dan. Kada se smirim. Ne znam tačno kada. Možda ove nedelje, možda sledeće. Mora da mi objasni šta se desilo sa njim. Mislio sam da je normalan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ali to što je uradio ne rade normalni - rekao je Nebojša Rajković, otac monstruma Vladice Rajkovića.

On nije mogao da veruje da je njegov sin povezan i sa ubistvom Dragane Stanković, s kojom je živeo.

- Ali kada je ubio Anđelinu, nevino dete koje nije ni mrava zgazilo, u momentu mi je sinulo da je ubio i Draganu, sa kojom je imao kontakte. Bio sam ubeđen u to, i odmah rekao policiji. Nažalost, ta moja crna slutnja bila je istinita - dodaje Nebojša.

Foto: Telegraf

Monstrumov otac kaže da se njegov sin nije čudno ponašao nakon što je zadavio Draganu.

- Radio je na njivi, kosio. Nikakvih promena nije bilo u njegovom ponašanju. Bar ih ja nisam primetio - dodao je otac i otkrio:

Foto: Privatna arhiva

-  Mislio sam da je stidljiv, da čeka pravu priliku za ženidbu. Ali eto... - zaključuje otac koji kaže da njegov sin nikada nije dovodio devojke kući.

Evo koliko je tačno pedofila u Srbiji

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NIJE DOVODIO DEVOJKE KUCI MISLIO SAM DA JE STIDLJIV Monstrumov otac se sprema da poseti sina i evo sta ce ga pitati

Izvor: medio.rs, 14.Jul.2016

- Mora da mi objasni šta se desilo sa njim. Mislio sam da je normalan, ali to što je uradio ne rade normalni - rekao je Nebojša Rajković, otac monstruma Vladice Rajkovića..Otac monstruma Vladice Rajkovića, koji je počinio dva strašna zločina u Zaječaru kada je zadavio i Draganu Stanković i...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.