Izvor: Blic, 23.Jul.2023, 09:28

NEVREME U SRBIJI UBIJALO I PTICE U LETU Grad napravio veliku štetu u Zaječaru i Požegi, cela sela ostala bez krovova na kućama, neke i gorele!

Olujno nevreme pogodilo je i sinoć i tokom noći više delova Srbije i načinilo znatnu štetu. Zaječar i okolina našli su se dva puta na udaru nevremena. Jak pljusak, olujni vetar i sitniji grad uz grmljavinu i munje zahvatili su Zaječar i okolinu tokom noći, a još se ne zna kolika je šteta pričinjena.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

I slika i reč: GRAD I OLUJA ZAKAČILI I ISTOČNU SRBIJU, NAJGORE U ZAJEČARU

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Jul.2023

Zaječar, 23. jul – Protekla noć, subota na nedelju, bila je stresna za mnoge krajeve u Srbiji: grad i jak vetar naneli su štete i na istoku zemlje. U Zaječaru su ulice pretvorene u reke i potoke, oluja je lomila drveće, bilo je i grada. Stradala su i pojedina domaćinstava, naročito u Velikom...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.