Mirković dao ostavku

Izvor: Akter, 15.Dec.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković dao ostavku

Predsednik Skupštine grada Zaječara i lider Jake Srbije Saša Mirković predao je danas skupštini ostavku na mesto predsednika, dva dana pre zakazane sednice na kojoj je trebalo da se odbornici izjasne o tome da li će i ubuduće on predsedavati sednicama, prenosi Best TV

On kaže da će pokušati da svojim ličnim primerom pokaže kako nije funkcija sve u zivotu zalažući se, kako je rekao, za demokratiju drugačiju Srbiju.

"Pozivam sve stranke u Srbiji, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << posebno vladajuću, da konačno ispuni obećanje i promeni izborni zakon kako bi građani znali  za koga glasaju i da će ih taj stvarno predstavljati nakon izbora", istakao je Mirković.

Novoformirana odbornička grupa Jak Zaječar ima 29 od 50 odbornika, a na sednici skupštine koja će biti održana 17. decembra odbornici će samo konstatovati ostavku aktuelnog predsednika zaječarskog parlamenta.

Time će, kako prenosi Best TB, biti stavljena tačka na višenedeljne političke tenzije u gradu na Timoku, koje su počele odlukom  Mirkovića da napusti Srpsku naprednu stranku.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Saša Mirković dao ostavku na mesto predsednika Skupštine Zaječara

Izvor: Blic, 15.Dec.2015

Predsednik Skupštine grada Zaječara i lider Jake Srbije Saša Mirković predao je danas skupštini ostavku na mesto predsednika, dva dana pre zakazane sednice na kojoj je trebalo da se odbornici izjasne o tome da li će i ubuduće on predsedavati sednicama, prenosi Best TV.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.