Maloletnik sa dvojicom drugara pljačkao gril

Izvor: Bor030.net, 24.Feb.2018, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik sa dvojicom drugara pljačkao gril

Zaječarci A.I. (29) i D.S. (21) i njihov maloletni drug uhvaćeni su na delu dok su obijali prozor jednog lokala brze hrane u centru Zaječara.

A.I. i D.S.  je određena mera zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa u pokušaju.

Po isteku ove mere obojica će biti privedeni nadležnom tužiocu u Zaječaru, dok će protiv maloletnika policija podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Ludilo u Zaječaru! Lopovi krenuli da opljačkaju restoran brze hrane, a onda ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2018

Sve se dogodilo munjevito brzo..Policija u Zaječaru uhapsila je sugrađane A. I. (29) i D. S. (21) i jednog maloletnika zbog sumnje da su pokušali da obiju i opljačkaju jedan lokal brze hrane u centru grada...Pročitajte i:..Policajci su osumnjičene i jednog maloletnika zatekli u pokušaju obijanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.