MONSTRUOZAN ČIN GRUPE DECE IZ ZAJEČARA: Jednom ocu pozlilo kada je saznao da su STAVILI PETARDU PSU U USTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 16:16

MONSTRUOZAN ČIN GRUPE DECE IZ ZAJEČARA: Jednom ocu pozlilo kada je saznao da su STAVILI PETARDU PSU U USTA

Policija je privela grupu dece koja su petardom na svirep način ubili psa.

Policija u Zaječaru je operativnim radom brzo otkrila dečake koji su psu lutalici stavili petardu u usta i tako ga ubili, raznevši mu celu vilicu.

- Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, policija je hitno reagovala i brzo pronašla počinitelje. Na žalost, ne postoji snimak jer se zločin odigrao u Zmajevoj ulici gde nema kamera. Nakon saznanja, policija je privela decu sa roditeljima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zgradu MUP-a gde je obavljen informativni razgovor. U kancelarije smo uvodili jedno po jedno dete sa roditeljima. U pitanju je nekoliko dečaka mlađih od 14 godina. Oni su izjavili da su se igrali bacajući petarde, a onda je naišao pas i neko je to predložio – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Kako nezvanično saznajemo, dečaci su bili preplašeni, neki su zaplakali.

- Gotovo odmah su svi dečaci priznali, a roditelji su bili užasnuti. Počinjali bi da viču na svoje dete, ali su ih inspektori prekinuli uz opasku da to rade kada izađu iz stanice. Zaista, roditelji su bili u šoku, neverici, ogorčeni. Lica su im bila skamenjena. Jednom ocu je pozlilo. Počeo je ubrzano da diše, da crveni, da gubi dah. Odmah su mu inspektori pomogli, umili ga, dali mu vodu da popije – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Ovi dečaci, obzirom na godine, ne mogu biti zakonski sankcionisani.

Predmet će biti predat Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru. Kako nezvanično saznajemo, postoji mogućnost da po nekoj osnovi roditelji dobiju sankcije.

Izvor: Srbija Danas/Kurir
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.