Izvor: Blic, 14.Dec.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MONSTRUMA TREBA KASTRIRATI, LAŽE DA JE BOLESTAN" Ubica i silovatelj male Anđeline vraćen u zatvor

Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica nadomak Zaječara, koji je 9. jula silovao, pa pesnicama i kamenjem ubio troipogodišnju Anđelinu Stefanović, vraćen je u zatvor sa posmatranja iz specijalne bolnice u Beogradu, saznaje "Alo!".

Dušanka Stefanović, baka zverski ubijene devojčice, kaže da je čula da je Rajković vraćen u Zaječar i zahteva da krvnik bude najstrože kažnjen, piše "Alo".

- Neka ga kastriraju! Nije mu ništa kada su ga vratili sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << psihijatrijskog posmatarnja. Ništa njemu ne fali - ogorčena je Dušanka.

Ona navodi da se njena ćerka Danijela još nije oporavila od šoka, ali da se neće vratiti svom suprugu u Zaječar, sa kojim ima dvoje maloletne dece.

- Obilazimo Anđelinin grob, a ništa ne znamo kada će da sude njenom ubici - kaže Dušanka, koja živi sa ćerkom Danijelom i suprugom.

Pročitajte još

Meštani ovog sela kažu da ubica ne treba više da živi.

- Njega treba ubiti! Takvi ne treba da žive - kažu meštani Vratarnice.

Rajković je priznao da je 9. jula odveo Anđelinu sa rođendana iz kuće svog brata, a zatim ju je silovao i ubio udarcima kamenom u glavu. Nakon što se presvukao i oprao krv sa sebe, vratio se na slavlje kao da se ništa nije dogodilo.

Pročitajte još

Tokom istrage se ispostavilo da na duši ima još jednu žrtvu - svoju bivšu ljubav Draganu Stanković (47), kojoj je dugovao 3.000 evra i koja je to platila glavom.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.