MARINA MILIĆ, kandidat DSS za gradonačelnika Zaječara: Zaječar zaslužuje bolje od Ničića i Mirkovića!

Izvor: MC Bor, 10.Jun.2013, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARINA MILIĆ, kandidat DSS za gradonačelnika Zaječara: Zaječar zaslužuje bolje od Ničića i Mirkovića!

Bor, Zaječar, 10. jun
Autor: M.C.

-U Zaječaru sve ključa od kampanje za predstojeće lokalne izbore. Danas su u igri za novu vlast samo dve opcije: stara, već viđena, ursovska i Ničićeva i nova a, opet, poznata, naprednjačka i Mirkovićeva. Doduše, kod ovih drugih apsolutno u prvom planu je Aleksandar Vučić kao da će on da bude gradonačelnik. Takva je medijska halabuka da će se do kraja još svašta događati. Nama ostalima, pa i DSS-u, preostalo je da se borimo bez medija i para i da se uzdamo u poštenje. Naš cilj je da Zaječar pripadne Zaječarcima,  ni Dinkiću, ni Vučiću, ni Boranima i ostalima. Jer, mi ostajemo da živimo sa ovim narodom i delimo zajedničku sudbinu i interese-rekla je, minulog vikenda, na konferenciji za medije u borskom DSS Marina Milić, kandidat DSS za gradonačelnika Zaječara.
Njene stranačke kolege predstavile su je kao maldu i ambicioznu (po struci je dipl.pravnik, zaposlena u Privrednom sudu u Zaječaru), rođena je u Zaječaru i aktuelni je predsednik zaječarskog DSS-a.
U koaliciji sa Koštuničinim demokratama su i Dveri. Predrag Stanković je, podržavajući Marinu Milić za gradonačelnika, rekao da u Zaječaru traje politički rat između dve slične opcije i dvojice sličnih pojedinaca.
-U Boru ih obojicu odlično poznaju. Boško Ničić ponovo propagira svoju propalu politiku i – propalu privredu, Saša Mirković se zaklanja iza vrha SNS, SPS već 20 godina „opservira“ sa tri, četiri stara „igrača“ na čelu sa Isom Markovićem kojima je najvažnije da se nađu u fotelji. Tu nema boljitka. Mi smo mladi i energični, željni dokazivanja, stručni smo i sposobni. Niko ne može da upre prst i kaže kako ne valjamo i kako smo uništili društvo i unazadili naš grad. Borićemo se pošteno i neka pobedi najbolji, onaj koga narod izabere, mada ni građanima, u ovako usijanoj atmosferi, nije lako-naglasio je Stanković.
Marina Milić se zahvalila borskim medijima i lokalnom DSS na razumevanju i podršci, jer u Zaječaru nemaju mogućnosti da se oglase i izlože svoj program koji se zasniva na unapređenju sela, oživljavanju privrede, racionalnijem trošenju budžetskih para, stvaranju uslova za ostanak mladih i stručnih u svom kraju…
Podeli/Sačuvaj
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.