Izvor: Blic, 16.Apr.2024, 08:18

MAJKA UBICE DANKE ILIĆ STIGLA U TUŽILAŠTVO Danas je saslušavaju, a evo sa kim će još obaviti razgovor

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića koji je glavni osumnjičeni za ubistvo devojčice Danke Ilić, stigla je u Više javno tužilaštvo u Zaječaru gde će biti saslušana.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKA PRVOOSUMNJIČENOG ZA SVIREPO UBISTVO MALE DANKE (2) STIGLA U TUŽILAŠTVO: Danas će biti saslušana o svemu što se dešavalo

Izvor: Kurir, 16.Apr.2024

On i drugi radnik borskog Vodovoda koji je uz njega takođe osumnjičen za to zlodelo, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje

Nastavak na Kurir...

MAJKA UBICE DANKE ILIĆ SRELA MUŽA SA LISICAMA NA RUKAMA Oboje dovedeni u Tužilaštvo, a evo kako su reagovali

Izvor: Blic, 16.Apr.2024

Svetlana Dragijević majka Dejana Dragijevića iz Zlota koji je osumnijičen za ubistvo male Danke Ilić nakon samo pola sata napustila zgradu tužilaštva u Zaječaru gde kao privilegovani svedok nije dala izjavu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.