Izvor: Danas, 23.Apr.2023, 18:32

Lutkarska predstava „Pinokio“ vranjskog pozorišta pobednik 13. Festivala Pozorišnih prerdstava za decu „ZajeČAR“ 2023

Lutkarska predstava "Pinokio" u izvođenju ansambla Pozorišta "Bora Stanković" iz Vranju u adaptaciji i režiji Darka Kovačovskog, po oceni stručnog žirija najbolje je ostvarenje u konkurenciji četiri ostvarenja iz Beograda, Leskovca, Niša i Lazarevca, potvrdio je za Danas Bojan Jovanović, glumac i umetnički direktor vranjanskog teatra.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pinokio iz Vranja najbolji na Festivalu ZajeČar, Jelena Filipović nagrađena za glumu

Izvor: OkRadio.rs, 24.Apr.2023, 10:37

Predstava Pinokio Pozorišta Bora Stanković u Vranju proglašena je za najbolje pozorišno ostvarenje na 13. Festivalu pozorišta za decu ZajeČar 2023. Za predstavu Razmaženi princ, u režiji Igora Damnjanovića (tekst Željka Hubača), Narodnom pozorištu u Leskovcu pripala je nagrada publike,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.