Lidl će stići i u Zaječar

Izvor: Mondo, 29.Avg.2017, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidl će stići i u Zaječar

Nemački trgovinski lanac Lidl, koji u Evropi diktira povoljne cene za kupce, planira izgradnju svog maloprodajnog objekta i u Zaječaru.

Foto: MONDO, Lana Stošić

Kako piše portal eKapija, u Lidlu im je potvrđeno da se izgradnja planira u Zaječaru, ali navode da im je iz te nemačke kompanije poručeno da je još prerano govoriti o tome na kojoj tačno lokaciji će objekat biti izgrađen.

"Lidl" stiže i u Sremsku Mitrovicu
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Kaže se da u Lidlu nisu želeli da komentarišu navode portala Istočne vesti, da će se njihov objekat graditi na prostoru bivšeg kompleksa fabrike "Arsenije Spasić" u Zaječaru.

Da li će dolazak LIDL-a "oboriti" cene?

Početkom prošle godine iz Lidla su najavila da će, pored prvog maloprodajnog objekta izgrađenog u Smederevu, tokom 2016. i 2017. godine izgraditi još 20 novih prodvnica i skladišta.

Otvaranje prodavnica očekuje se sledeće godine.

Lidl oduvao Bosance: Ne dolazimo, ni ne planiramo
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lidl u još jednom gradu, bez potvrde lokacije

Izvor: B92, 30.Avg.2017, 10:58

Nemački trgovinski lanac Lidl planira izgradnju maloprodajnog objekta I u Zaječaru i navode da je za sada još rano govoriti na kojoj će lokaciji biti...Portal Istočne vesti je objavio nezvanična saznanja da je na javnoj licitaciji prodat deo bivšeg kompleksa fabrike “Arsenije Spasić”, a da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.