Izvor: JUGpress.com, 07.Jun.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčanin obijao stanove u Zaječaru i Nišu

NIŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa zaječarskom policijom, uhapsili su D. J. (1971) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio pet teških krađa i teška krađa u pokušaju.

Sumnja se da je on, 20. maja u Zaječaru, obio stan i ukrao novac i zlatni nakit, u ukupnoj vrednosti od oko 3.000 evra.

On se takođe tereti i da je u februaru ove godine, podesnim alatom obio četiri stana u Nišu, dok su vlasnici >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bili odsutni.

Iz stanova je, kako se sumnja, krao novac i razni nakit i tako vlasnike oštetio za iznos oko 210.000 dinara.

Sumnja se i da je on, u maju, pokušao da obije još jedan stan u Zaječaru.

D. J. je određena mera zadržavanja do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zaječaru.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.