Košava usporava saobraćaj, posle podne kiša

Izvor: RTS, 18.Nov.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košava usporava saobraćaj, posle podne kiša

U prvoj polovina dana povremeno jači udari košave usporavaće saobraćaj, dok će posle podne mokri kolovozi, zbog slabe kiše koju metereolozi najavljuju, otežavati vožnju i donositi česte i kraće zastoje u saobraćaju.
Auto-moto savez Srbije upozorava vozače na maglu i sumaglicu koje trenutno ima na području Negotina i Zaječara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Magla smanjuje vidljivost i na Kopaoniku, ali je može biti i na putevima pored Save, Drine i Morave, kao i pored reka, kanala i jezera u Vojvodini.
Građevinska sezona je na samom kraju, radovi su na pojedinim putevima završeni, a saobraćaj je na njima u potpunosti normalizovan, međutim, topli novembarski dani omogućavaju putarima da na pojedinim deonicama nastave sa popravkom oštećenih deonica.
Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
Nema dužih zadržavanja ni na putnikim terminalima na graničnim prelazima.
Kamioni na Batrovcima čekaju šest sati, na prelazu Bačka Palanka i Kelebija dva sata, a na Horgošu sat i po.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS UPOZORAVA NA OPREZ Košava usporava saobraćaj, a evo gde je neophodno posebno obratiti pažnju

Izvor: Blic, 18.Nov.2019

U prvoj polovina dana povremeno jači udari košave usporavaće saobraćaj, dok će popodne mokri kolovozi, zbog slabe kiše koju metereolozi najavljuju, otežavati vožnju i donositi česte i kraće zastoje u saobraćaju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.