Koronavirus u Zaječaru potvrđen kod još 15 osoba

Izvor: Bor030.net, 16.Jul.2020, 13:18

Koronavirus u Zaječaru potvrđen kod još 15 osoba

Po poslednjim podacima zaječarskog Štaba za vanredne situacije (ŠVS), prisustvo koronavirusa u ovom gradu je potvrđeno kod još 15 osoba. U saopštenju objavljenom na sajtu grada se navodi da je među zaraženima i dete staro dve godine. Od 15 novozaraženih šеst osoba su žеnskog, a dеvеt muškog pola. Gradonačеlnik Zajеčara i komandant Štaba Boško Ničić […] The post Koronavirus u Zaječaru potvrđen kod još 15 osoba appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Koronavirus registrovan kod još dve osobe iz Bora

Izvor: Bor030.net, 16.Jul.2020

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na teritoriji grada Bora, od poslednjih informacija, zabeležena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, saopšteno je na današnjoj konferenciji za medije. Dr Vesna Radosavljević, direktorka Dma zdravlja u Boru kazala je da su od 12 rezultata...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.