Knjaževac: Privedeni zbog tuče u kafiću

Izvor: TimockeVesti.net, 29.Okt.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjaževac: Privedeni zbog tuče u kafiću

Knjaževačka policija lišila je slobode i odredila meru zadržavanja do 48 časova za J.S.rođenog 1979.godine i M.A.rođenog 1990.godine zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.
U četvrtak, 25.oktobra, oni su sa još jednim NN licem, u kafiću ''Martini'', oko tri časa ujutru, bez razloga napali D.N.rođenog1970.godine iz Knjaževca i S.L.rođenog 1982.godine iz Niša, nanevši im telesne povrede pesnicama po glavi i šutiranjem, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Zaječaru.

knjazevacinfo.rs

Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Opljačkane prostorije Gradskog fudbalskog saveza u Subotici

Izvor: Blic, 29.Okt.2012

Prostorije Gradskog fudbalskog saveza u Subotici su opljačkane, a iz njih odneti monitori i računarska oprema, saopšteno je iz Policijske uprave Subotica...Subotičkoj policije je jutros, oko osam časova prijavljena provala u prostorijama Sportskog saveza Subotice..."Na mestu događaja, uviđaj su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.