Izvor: Blic, 07.Sep.2023, 23:58

"KAD POKUŠA DA ZADREMA SANJA UDES" Potresna ispovest roditelja dece koju je pokosio pijani vozač u Zaječaru: "Noga mog sina je VISILA NA GRANI"

Dečaci su se vraćali sa proslave trinaestog rođendana svog najboljeg druga Marka S. (13) kada je na njih naleteo u pripitom stanju meštanin Goran M. (38) i od siline udarca, dečak Mladen D. je izgubio levu nogu, dok je njegov drug Pavle U. (12) zadobio teške telesne povrede ruke i šake
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JEZIVA ISPOVEST NAJBOLJEG DRUGA NASTRADALIH DEČAKA IZ ZAJEČARA: "Nisam ni sanjao da će ovako nešto da se dogodi, baš na moj rođendan"

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2023, 08:22

Dečaci su se vraćali sa proslave trinaestog rođendana svog najboljeg druga, kada je na njih naleteo u pripitom stanju meštanin (38)..Dva spojena sela, Glogovica i Dubočane. Svi se poznaju . Među meštanima vlada čudna tišina i zabrinutost...Svi su uplašeni i u šoku od dešavanja koja ih je,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.