Ilegalna laboratorija za uzgoj marihuane u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2021, 15:30

Ilegalna laboratorija za uzgoj marihuane u Pančevu

Policija je u Pančevu i Beogradu pronašla ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsila Ž. I. (65) iz Zaječara zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pretresom stana koji je osumnjičeni koristio u okolini Obrenovca policija je otkrila ilegalnu laboratoriju i zaplenila oko 700 stabljika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << marihuane, 4,5 kilograma suve marihuane i veću količinu kanabisovog ulja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

700 STABLJIKA MARIHUANE Uhapšen muškarac (65), policija kod Obrenovca našla ilegalnu narko-laboratoriju

Izvor: Blic, 23.Jan.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu i Beogradu pronašli su ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsili Ž. I. (65) iz Zaječara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

Uhapšen zbog ranjavanja verenice

Izvor: Bor030.net, 23.Jan.2021

Borska policija uhapsila I. S. (1989) zbog sumnje da je izvršio krivična dela – teška dela protiv opšte sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. I. S. se tereti da je, danas u svojoj kući u okolini Bora, spustio pušku i pogodio dvadesetosmogodišnju...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.