Identifikovana četvrta žrtva sudara voza i džipa kod Zaječara

Izvor: Blic, 17.Feb.2014, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovana četvrta žrtva sudara voza i džipa kod Zaječara

Srba Popović (53), iz Bora, identifikovan je kao četvrta žrtva saobraćajne nesreće, koja se desila kod Zaječara, kada je voz naleteo na džip.

Zaječarska policija odredila je mašinovođi S.K. (52) zadržavanje do 48 sati zbog učešća u nesreći u kojoj su poginule četiri osobe. Mašinovođa se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pročitajte još

Na pružnom prelazu kod Magnohroma poginuo muškarac
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U nesreći koja se dogodila jutros oko šest sati osim Ursulovića iz sela Zlot kod Bora, poginuli su Nenad Cvetković (53), Mile Đorđević (63), obojica iz Bora, dok četvrta osoba tek danas identifikovana.

Kako "Blic" saznaje iz izvora bliskih istrazi, do nesreće je došlo pošto je vozač džipa marke "suzuki" Jovan Ursulović (56) zaobišao spuštenu rampu na pružnom prelazu i sudario se sa vozom, koji je iz Prahova saobraćao za Zaječar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZAJEČAR: Identifikovana i četvrta žrtva sudara voza i džipa!

Izvor: Kurir, 17.Feb.2014

Srba Popović je identifikovan kao četvrta žrtva teške saobraćajne nereće koja se dogodila na pruzi Zaječar-Negotrin kada je voz udario terenac u kome su bila četvorica muškaraca..BOR - Srba Popović (53), iz Bora, identifikovan je kao četvrta žrtva saobraćajne nesreće, koja se desila kod...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.