I slika i reč: PROTEST UČENIKA U ZAJEČARU ZBOG HLADNIH UČIONICA

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Nov.2023, 14:41

I slika i reč: PROTEST UČENIKA U ZAJEČARU ZBOG HLADNIH UČIONICA

Zaječar, 17. novembar – Srednjoškolci u Zaječaru izašli su jutros sa nastave i grupno krenuli pred gradsku kuću na protest zbog hladnih učionica. Našem saradniku su, ispred gradske zgrade (snimci su sa tog mesta), objasnili da već nekoliko dana sede pored hladnih radijatora u školama i da, samim tim, ne postoje uslovi za praćenje nastave. Jedno vreme bio je obustavljen saobraćaj u blizini gradske kuće.

Tokom dana treba očekivati podrobnije informacije o ovom, u svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << slučaju, neprijatnom događaju. Videće se i čuti, u prvom redu, reakcija lokalne gradske vlasti koja je odavno izložena sve oštrijim kritikama građana.

Članak I slika i reč: PROTEST UČENIKA U ZAJEČARU ZBOG HLADNIH UČIONICA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.