I slika i reč: LEPE KUĆE STAROG ZAJEČARA

Izvor: TimockeVesti.net, 12.Feb.2024, 06:32

I slika i reč: LEPE KUĆE STAROG ZAJEČARA

Zaječar, 12. februar – Stari srpski gradovi poput Zaječara s ponosom mogu da se pohvale starom, sačuvanom arhitekturom. Lepih, vremešnih zdanja za stanovanje uz dodatak i prostora za biznis je na svakom koraku.
Na našim fotografijama su kuće u užem centru grada. Nekima su pridodati i elementi novog, savremenog, ali s pažnjom da se ne ošteti delo starih majstora.
Možda bi u pojedinim primerima moglo i više da se brine o vekovnoj, graditeljskoj zaostavštini, prevashodno kod >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << objekata u društvenoj svojini. Ipak, dobro je i ovako kako jeste ili se to nama samo čini da je tako. Prosudite sami, možda najmanje kad je Zaječar u pitanju.


 
Članak I slika i reč: LEPE KUĆE STAROG ZAJEČARA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.