HAPŠENJE U ZAJEČARU - OTKRIVEN STAN PUN DROGE! Policija upala unutra, pa se šokirala prizorom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 16:10

HAPŠENJE U ZAJEČARU - OTKRIVEN STAN PUN DROGE! Policija upala unutra, pa se šokirala prizorom

Osumnjičenima je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Policija u Zaječaru uhapsila je dva lica između 31 i 33 godine, oboje iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se u saopštenju navodi, policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 1,9 kilograma marihuane i dva mobilna telefona, dok je u stanu osumnjičenog pronađeno 16 grama kokaina, 406 grama marihuane, kao i digitalna vagica za precizno merenje.

Osumnjičenima je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog droge: Policija kod osumnjičenih pronašla veću količinu marihuane i kokain

Izvor: Bor030.net, 27.Maj.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su S. V. (1992) i S. M. (1990), oboje iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.