HAPŠENJE NA GRANIČNOM PRELAZU VRŠKA ČUKA

Izvor: TimockeVesti.net, 20.Jun.2023, 05:30

HAPŠENJE NA GRANIČNOM PRELAZU VRŠKA ČUKA

Zaječar, 20. jun – Bugarski državljanin uhapšen je na graničnom prelazu Vrška Čuka sa pištoljem i odgovarajućom municijom.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, u saradnji sa Upravom granične policije, uhapsili su dvadesetpetogodišnjeg bugarskog državljanina I. K. kod kojeg je policija na Graničnom prelazu Vrška Čuka u vozilu kojim je upravljao pronašla pištolj sa pripadajućim mecima, kao i 10 komada lovačke municije.
Osumnjičenom je, po nalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu kojom se tereti da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.
Izvor: Novosti




Članak HAPŠENJE NA GRANIČNOM PRELAZU VRŠKA ČUKA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.