HAPŠENJE KOD ZAJEČARA: Otac osumnjičen da je silovao sina u kupatilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2018, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE KOD ZAJEČARA: Otac osumnjičen da je silovao sina u kupatilu

Navodno više puta ponovio zločin

Zaječarska policija uhapsila je B. V. (45) iz okoline Knjaževca zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad detetom.

On se sumnjiči da je u više navrata izvršio silovanje svog sina u kupatilu svoje porodične kuće. Sve se događalo kada je dečak imao, prema nepotvrđenim podacima, oko 12, 13 godina.

Do pre izvesnog vremena, sin je ćutao o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svemu, ali je onda sve ispričao jednoj osobi koja je jezivu priču sina prijavila policiji.

B. V. je razveden, a sin živi sa majkom u Knjaževcu. Kod oca je odlazio u posetu.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN ZBOG SUMNjE DA JE OBLjUBIO SINA: Zaključavao se u kupatilo i silovao dečaka!

Izvor: Večernje novosti, 01.Maj.2018

B. V. (45) iz okoline Knjaževca uhapšen je pod sumnjom daje, preteći i ucenjujući, više puta obljubio četrnaestogodišnjaka B. V. (45) iz okoline Knjaževca uhapšen je pod sumnjom da je više puta obljubio maloletnog sina. Kako saznaju “Novosti”, monstruozni incest se...

Nastavak na Večernje novosti...

Otac monstrum silovao sina kod Knjaževca: Zatvarao ga u kupatilo i iživljavao se

Izvor: Press, 02.Maj.2018, 13:48

Zaječarska policija uhapsila je B. V. (45) iz okoline Knjaževca zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad detetom. . Foto:telegraf. On se sumnjiči da je u više navrata izvršio silovanje svog sina u kupatilu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.