Gajio jorgovane i ubio devojčicu

Izvor: Press, 11.Dec.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gajio jorgovane i ubio devojčicu

O Čedomiru Đuriću (66) nedavno je objavljena reportaža, kada su u oktobru procvetali njegovi jorgovani. Devojci se svaki trag izgubio pre dva dana, a njeno beživotno telo pronađeno je danas nedaleko od sela Salaš
Čedomir Đurić (66) iz Zaječara, priznao je danas na saslušanju da je ubio Draganu Ćirić (18), učenicu četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru.
Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je saopštila policija devojci se svaki trag izgubio pre dva dana, a njeno beživotno telo pronađeno je danas nedaleko od sela Salaš. Iako je Đurić u početku negirao zločin, u njegovim kolima pronađeni su tragovi kose, a DNK analizom je utvrđeno da je to kosa ubijene devojke.
"Policija je operativnim radom zaključila da se njih dvoje poznaju od ranije, a kobnog dana osumnjičeni se ponudio da je poveze kući", saopštila je policija.
Istraga je kako Kurir saznaje pokazala da je osumnjičeni na dan nestanka svojim vozilom došao po nju i zajedno su se odvezli u nepoznatom pravcu.  Dok su sedeli u vozilu između njih je navodno došlo do svađe jer je devojka želela da ga ostavi, što se njemu nije dopalo, pa je došlo do svađe i tuče u kolima.
Dok su sedeli u vozilu oni su se posvađali, a D.Ć. mu je razbila mobilni telefon, što je njega iznerviralo pa je krenuo da je brutalno udara. Kada ju je pretukao na smrt, on se kolima odvezao do šume u okolini Negotina gde je telo nerećene devojke umotao u džak, vezao i bacio u obližnje jezero, a zatim otišao, ispričao je izvor Kurira.
Ekipa TV Besta je nedavno napravila reportažu o njemu, razgovarajući o njegovim jorgovanima, koji su procvetali u oktobru.

Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.