Izvor: Blic, 06.Apr.2024, 15:23

GLUMIO ŠOK, A POMOGAO MU DA SE REŠI TELA Ovako je govorio otac ubice Danke Ilić

Dejan Dragijević (50) priznao je sinoć na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić (2), a da su mu otac i brat pomogli da premesti delo devojčice sa deponije.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GLUMIO ŠOK, A SIN TVRDI DA MU JE POMOGAO DA SE REŠI TELA Ovako je govorio otac ubice Danke Ilić

Izvor: Blic, 06.Apr.2024

Dejan Dragijević (50) priznao je sinoć na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić (2), a optužio je svog oca i brata da su mu pomogli da premesti delo devojčice sa deponije.

Nastavak na Blic...

UMRO BRAT UBICE DANKE U ZATVORU Priveden zbog sumnje da je pomogao da se reši tela devojčice

Izvor: Blic, 07.Apr.2024, 13:13

Osumnjičeni D. D. (1984) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D. D. (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.