Filmska akcija srpske policije! Uhapšen vlasnik ilegalne topionice zlata u Boru!

Izvor: BKTV News, 15.Avg.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmska akcija srpske policije! Uhapšen vlasnik ilegalne topionice zlata u Boru!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su D.G. (1967) osumnjičenog da je iz RTB „Bora“ ukrao veću količinu metalnih profila, ploča i limenih tabli.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, i on će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, policija je pre nekoliko dana, nakon što su se meštani požalili da im crkava stoka, otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ilegalnu topionicu zlata u jednom selu nadomak Bora.

Kako se nezvanično mediji prenose, čisto zlato se dobijlo iz sirovina ukradenih iz pogona RTB Bor.

Policija je istragom utvrdila da se tamo skoro godinu dana odvajalo čisto zlato i da su kriminalci prodajom na crno zaradili milione evra.

Takođe, postoje indicije da je D.G. vlasnik ilegalne topionice u jednom selu u okolini Bora, u kojoj je policija 9. avgusta ove godine prilikom pretresa pronašla četiri metalna kazana, metalno bure, tri plinske boce, pet plastičnih buradi i veću količinu plastičnih burića, kao i pušku i samostrel.

Mediji prenose da su otkrivenu topionicu juče okupirali forenzičari iz Beograda, koji će na osnovu zatečenih tragova utvrditi količinu zlata koje je tamo istopljeno tokom proteklih godinu dana.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.