Dva dana aleksinačke atletike

Izvor: Aleksinac.net, 09.Okt.2012, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva dana aleksinačke atletike

Na Krosu RTS-a u Zaječaru održanom 06.10.2012 godine učestvovali su naši atletičari.

U Nišu je 07.10.2012 održano Otvoreno Prvenstvo Centralne Srbije u Hodanju.


Na Krosu RTS-a u Zaječaru održanom 06.10.2012 godine učestvovali su naši atletičari i ostvarili sledeće rezultate:

Anđela Marković i Aleksandra Nikolić u kategoriji 4-ti razred zauzele su 25 i 16 mesto, u trci na 500 metara.

Uros Milenković je trčao >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << u kategoriji 5-ti razred i zauzeo je 15 mesto, u trci na 800 m.

Katarina Antić je trčala u kategoriji 6-ti razred i zauzela je 13 mesto, u trci na 600 m

U kategoriji srednjih škola Nenad Zdravković i Marko Nikolić za treći i četvrti razred osvojili su bronzanu i srebrnu medalju.

U konkurenciji seniora Predrag Kostić je zauzeo 9 mesto, a Goran Kostić nije završio trku. Seniorska trka je bila na 7500 metara.

Takmičenje je bilo veoma jako sa dosta učesnika iz cele zemlje, Ucestvovalo je 2626 takmičara u svim disciplinama ( www.krosrts.rs ).

Naši takmičari su ostvarili odlične rezultate na ovom Krosu. Ovo su počeci za ove mlade takmičare, prvi put su trčali na ovako velikom takmičenju i trema je učinila da ne ostvare bolje rezultate.

A Marko i Nenad su potvrdili dobru formu na početku ove Kros serije. Očekuje ih jos takmičenja i nadamo se jos medalja.

U Nišu je 07.10.2012 održano Otvoreno Prvenstvo Centralne Srbije u Hodanju. Naš takmičar Milan Zeković je ostvario odličan rezultat, Zauzeo je prvo mesto u disciplini na 10 km sa rezultatom od 50 minuta i 12 sekundi NOVI LIČNI REKORD. Veliki napredak za našeg takmičara koji je popravio prethodni rezultat za 4 minuta i 18 sekundi.

Trener kluba Predrag Kostić je prezadovoljan rezultatom koji je ostvario Milan na ovom takmičenju. Očekuje se jos bolja vremena od ovog takmičara, koji se približio na granicu ispod 50 minuta.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.