Dugo smo čekali ovo: Uskoro brza saobraćajnica Paraćin - Zaječar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugo smo čekali ovo: Uskoro brza saobraćajnica Paraćin - Zaječar (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se graditi brza saobraćajnica od Paraćina do Boljevca, Zaječara i Vrške Čuke, sa krakom prema Boru, kao i da će biti napravljena za samo nekoliko godina.

Preliminarni troškovi pokazuju da će gradnja brze saobraćajnice koštati oko 460 miliona evra, a možda i do 600 milona evra sa dodatnim troškovima, rekao je Vučić na skupu u Zaječaru.

- Smeje mi se Boško Ničić, a to su mislili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i građani Čačka, Ljiga, Požege, kao i iz Vladičinog Hana, Surdulice i drugih mesta, gde sada imaju autoput. Izgradićemo i tu brzu saobraćajnicu i to za samo nekoliko godina - naglasio je Vučić.

Predsednik kaže da će tako svi građani moći da vide istok Srbje.

Dodao je da će Sokobanja sa dodatnih šest miliona evra dobiti izlaz na Koridor 10.

- Bez tolike vaše podrške ne bi mogli da menjamo Srbiju - naglasio je on.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.