Drugi protestni skup „1 od 5 miliona“ u Zaječaru 25. januara

Izvor: Danas, 21.Jan.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi protestni skup „1 od 5 miliona“ u Zaječaru 25. januara

U petak 25. januara na Trgu Nikole Pašića u Zaječaru održaće se drugi po redu protestni skup "1 od 5 miliona" koji je deo već omasovljenih građanskih protesta koji se iz nedelje u nedelju održavaju u Beogradu i ostalim gradovima Srbije, najavili su organizatori. Članak Drugi protestni skup „1 od 5 miliona“ u Zaječaru 25. januara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi protest u Vranju 25. januara

Izvor: Danas, 21.Jan.2019

Građanska inicijativa Vranja saopštila je danas preko portala infovranjske i na društvenim mrežama da će prvi protest u ovom gradu biti održan u petak 25. februara u 18 sati u centralnoj pešačkoj zoni. Članak Prvi protest u Vranju 25. januara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Novogodišnja rasveta u Zaječaru: Da li će rekord biti oboren?

Izvor: Danas, 21.Jan.2019

Pripreme za doček nove 2019. godine u Zaječaru otpočele su sredinom novembra 2018. godine, postavljanjem prvih novogodišnjih ukrasa. Već početkom decembra veći deo grada bio je okićen novim i repariranim novogodišnjim ukrasima. Članak Novogodišnja rasveta u Zaječaru: Da li će rekord biti...

Nastavak na Danas...

Spremaju se građanski protesti i u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jan.2019, 12:13

U Vranju će 25. januara u 18 časova početi protestne šetnje “1 od 5 miliona”, koje se već organizuju širom Srbije. Kako su organizatori najavili, reč je o građanskoj inicijativi. Okupljanje je u petak 25. januara u 18 časova u centru grada, na šetalištu kod Gradske apoteke, odakle...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.