Dobri uslovi za vožnju

Izvor: RTS, 15.Dec.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobri uslovi za vožnju

Toplije vreme, sa prognoziranim dnevnim temperaturama oko 17 stepeni, doprineće dobroj prohodnosti puteva, saopštio je AMSS.
Na severu i zapadu Srbije, kao i na širem području Beograda, povremeno slaba kiša posle podne usloviće mokre kolovoze, a sa mokrim kolovozima, zbog otapanja snega, treba računati i na putevima u planinskim predelima.
Vozače očekuje dobra prohodnost puteva, a prema izveštaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zimske službe, dobra je prohodnost i u planinskim predelima Ivanjice, Novog Pazara, Zaječara i na prilazima Kopaoniku, gde je upotreba zimske opreme obavezna.
Vozače na području Sjenice upozoravamo na poledicu zbog jutarnjeg mraza, što pored magle, koja smanjuje vidljivost ispod 200 metara, dodatno otežava saobraćaj.
Treba biti oprezan na prevoju Popadija na području Majdanpeka, zatim na prevoju Tresibaba na putu Knjaževac-Niš, prevoju Čestobrodica od Paraćina ka Zaječaru, kao i na Crnom Vrhu.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.
Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.