Direktor SB „Gamzigrad“: Ovo je samo poboljašnje kvaliteta usluga koja bolnica pruža svojim korisnicima

Izvor: Danas, 12.Jun.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor SB „Gamzigrad“: Ovo je samo poboljašnje kvaliteta usluga koja bolnica pruža svojim korisnicima

Direktor specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gamzigrad“, Rade Kostić kaže da je postavljanjem flajera želeo da omugući svim pacijentima, koji žele, da prisustvuju skupu predsednika Aleksandra Vučića, pošto se u popodnevnim satima iz Gamzigradske banje ne saobraćaju autobusi ka Zaječaru. Članak Direktor SB „Gamzigrad“: Ovo je samo poboljašnje kvaliteta usluga koja bolnica pruža svojim korisnicima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Šminkanje“ Zaječara za dolazak Vučića

Izvor: Danas, 13.Jun.2019, 15:03

Poseta predsednika Aleksandra Vučića i Ane Brnabić, naterala je čelnike grada da porade na izgledu grada na Timoku. Članak „Šminkanje“ Zaječara za dolazak Vučića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.