Izvor: Danas, 04.Jul.2022, 12:56

Boranin uhapšen u Zaječaru zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su B.P. (18) iz Bora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv jednog mladića (17) podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku za isto krivično delo, saopštavaju iz PU Zaječar.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OJT Zaječar: Uhapšeni Bugarin i Holanđanin zbog droge

Izvor: Danas, 04.Jul.2022

U toku proteklog vikenda, po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Zaječaru, uhapšena su dva strana državljanina, iz Bugarske i Holandije, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, kaže se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u Zaječaru.

Nastavak na Danas...

Uhapšen osumnjičeni za teško ubistvo, nožem izbo komšiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2022, 10:48

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. M. (1956) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo...Sumnja se da je, sinoć, na zajedničkoj terasi, posle verbalnog sukoba, zadao više uboda nožem svom sedamdesetsedmogodišnjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.