Boban Stojanović novi prvak Srbije

Izvor: B92, 28.Feb.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Stojanović novi prvak Srbije

Kikbokser Boban Stojanović, iz Zaječara, osvojio je titulu profesionalnog prvaka Srbije u disciplini 'lou-kik', u kategoriji do 81,4 kilograma.

Stojanović je na reviji u Novom Pazaru savladao domaćeg takmičara Edina Pulića prekidom borbe u petoj rundi. Publika u novopazarskoj Hali sportova, imala je priliku da vidi ukupno 26 borbi, u kojima su učestvovali borci jedanaest klubova iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Prvi čovek Kik-tai boks >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba Novi Pazar i bivši trostruki prvak Evrope u kik-boksu Husein Dupljak izjavio je da je revija u potpunosti uspela.

"Videli smo nekoliko odličnih borbi, a meč za titulu prvaka države bio je vrhunski spektakl. Čestitam Stojanoviću na zasluženoj pobedi", rekao je Dupljak.

U glavnoj uvodnoj borbi programa novopazarac Enes Koničanin savladao je prekidom borbe u drugoj rundi Danijela Dimčića iz Vladiciniog Hana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.