Izvor: BalkanRock.com, 18.Avg.2021, 07:07

Bjesovi krajem avgusta u Zaječaru

Legendarni Bjesovi nastupiće 28. avgusta u Zaječaru, u bašti Omladinskog centra. Početak koncerta zakazan je za 21 čas. Zaječar je značajan svim fanovima ove kultne grupe jer je upravo jedan od klučnih momenata u početku benda bila pobeda na Zaječarskoj Gitarijadi 1993. godine. Sada, skoro tri decenije kasnije i više revijalnih nastupa na Gitarijidi, Bjesovi […] The post Bjesovi krajem avgusta u Zaječaru first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Ruski Shortparis krajem avgusta nastupa na novom izdanju Hali Gali festivala

Izvor: BalkanRock.com, 18.Avg.2021

Ruski petočlani eksperimentalni pop sastav iz St. Peterburga Shortparis dolaze u sredu, 25. avgusta u Drugstore u Beogradu. Oni otvaraju četvrto izdanje “najluđeg” omladinskog festivala u regionu Hali Gali koji traje do 29. avgusta i održava se na različitim lokacijama u Beogradu. Shortparis...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.