Bili Ajdol na Zaječarskoj gitarijadi (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 12.Dec.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bili Ajdol na Zaječarskoj gitarijadi (VIDEO)

Glavna zvezda 52. Zaječarske gitarijade, koja će biti održana od 28. do 30. juna 2018, biće čuveni britanski roker Bili Ajdol (62), koji je prešao trnoviti put od pank pionira do megazvezde.

Plavokosi buntovnik jedan je od najtraženijih izvođača kada su turneje u pitanju i svaki njegov koncert rasprodat je mesecima unapred, bez obzira na teritoriju na kojoj se održava. Ovo će biti njegov četvrti koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Srbiji, 2006. je raspametio publiku na "Egzitu", pa to ponovio 2010. i 2014. u Beogradu.



Za 41 godinu karijere prodao je čak 40 miliona nosača zvuka, Ajdol je ušao u istoriju rokenrola hitovima kao što su "Rebel yell", "Mony Mony", "White wedding", "Eyes without face", "Flesh for fantasy", "Cradle of love" i "Dancing with myself".



Upravo on je bio na vrhu liste želja fanova "Gitarijade", koji će imati priliku da ga 30. juna slušaju na stadionu Kraljevica.



Ulaz na "Gitarijadu" i korišćenje rok kampa su besplatni.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Bili Ajdol na Zaječarskoj gitarijadi 2018.

Izvor: RTV Pink, 13.Dec.2017, 11:59

Zvezda 52. Gitarijade u Zaječaru, koja će biti održana od 28. do 30. juna sledeće godine, biće čuveni britanski roker Bili Ajdol, saopštili su organizatori.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.