BRAT DVOSTRUKOG UBICE IZ ZAJEČARA NA UVIĐAJU SA POLICIJOM: Pripadnici SAJ uskočili sa krova i bacili šok bombe

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2022, 14:07

BRAT DVOSTRUKOG UBICE IZ ZAJEČARA NA UVIĐAJU SA POLICIJOM: Pripadnici SAJ uskočili sa krova i bacili šok bombe

Pripadnici SAJ su ušli u njegov stan odozgo, sa zgrade i komšijama su rekli da će da bace šok bombe

Brat Dušan Z. (76) iza Zaječara koji je sinoć ubio komšinicu Veru Đ. (62), a potom ubio i policajca Ivana Đorđevića (28) bio je na uviđaju sa policijom, a kako se saznaje na licu mesta, on nije želeo da sarađuje sa policijom.

- To mu je brat, ne znamo jel rođeni, ali je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušala da ga ispita - rekao nam je prvi komšija i dodao: "Policija je često dolazila, on je umeo da uzme stolicu i da udara njome u pod. Kažu da joj je polio veš nekom mašću, pa da je onda ona došla kod njega vrata i da je tada ubio".

Kako se saznaje na licu mesta, pripadnici SAJ su ušli u njegov stan odozgo, sa zgrade i komšijama su rekli da će da bace šok bombe.

Podsetimo, D. Z. je godinama maltretirao komšinicu, koja je protiv njega navodno podnela više prijava.

Sinoć ju je ubio iz vatrenog oružja za koje nije imao dozvolu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.