Izvor: TimockeVesti.net, 22.Dec.2012, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEST: A Zaječarski budžet???

Na osnovu Zakona o budžetskom sistemu rok za usvajanje lokalnih budžeta je 20.decembar, a odbornici Skupštine grada Zaječara još nisu utvrdili kojim će sredstvima grad raspolagati u narednoj godini. Sednica na kojoj će se raspravljati o budžetu za 2013. godinu nije zakazana, a  zakonski rok je istekao. Ako budžet ne bude usvojen, preći će se na privremeno finansiranje. Budžete za narednu godinu usvojile su ostale timočke opštine. Početkom nedelje usvojeni su budžeti opština Majdanpek, Kladovo i Boljevac a juče su utvrdjeni i iznosu koji će se u narednoj godini sliti u knjaževačku i negotinsku kasu.
BEST TV


Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Usvojeni budžeti Negotina i Knjaževca za 2013.

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Dec.2012

Odbornici Skupštine opštine Negotin većinom glasova usvojili su budžet opštine za 2013.godinu, koji iznosi više od milijardu 463 miliona dinara. Budžet je zadržao svoju razvojnu funkciju, a predviđena su i znatno veća sredstva za poljoprivredu i agrarni budžet, socijalna davanja, razvoj mesnih...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.