Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BACAO DROGU KROZ PROZOR, UDARIO POLICAJCA Filmska potera za dilerom kroz Jagodinu

U policijskoj poteri u Jagodini uhapšen je prodavac narkotika J. P. (41) iz Zaječara, saopštila je policija. On je prilikom bekstva automobilom udario policajca i službeno vozilo. Kod osumnjičenog je pronađena biljna masa nalik na marihuanu, spakovana u paketiće.

- J.P. se tereti se da je pokušao da pobegne kada su pripadnici policije tražili od njega da pokaže ličnu kartu, dok je sedeo u parkiranom vozilu. Sumnja se da je on potom, dok ga je policija pratila vozilom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u više navrata izbacivao plastične kesice, sa materijom nalik na marihuanu, kroz prozor. Osumnjičeni je namerno, kada je ušao u slepu ulicu, vozilom udario policijskog službenika a potom i službeno vozilo, stoji u saopštenju policije .

Policajci su zatim uhapsili osumnjičenog J.P. za trgovinu narkoticima i pokušaj bekstva.

- Policija je osumnjičenom, po nalogu tužioca, odredila meru zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sprečavanje službenog lica u u vršenju službene radnje i ugrožavanje javnog saobraćaja, stoju u saopštenju policije.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FILMSKA POTERA U JAGODINI: Bežeći bacao kesice sa drogom, pa udario policajca i policijski auto

Izvor: Kurir, 12.Okt.2016

..."JP je iz Zaječara i tereti se da je pokušao da pobegne kada su pripadnici policije tražili od njega da pokaže ličnu kartu, dok je sedeo u parkiranom vozilu", navodi se u saopštenju.."Sumnja se da je on, potom, dok ga je policija pratila vozilom, u više navrata izbacivao plastične kesice sa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.